[Arbete 5] 20:e april

March 11th, 2012 by

Klubb [re]form presenterar stolt NOISUF X!

NOISUF X befinner sig i gränslandet mellan EBM/Electro och techno – en apokalyptisk och skräckfylld syn på världen – det är vad NOISUF-X handlar om. Med hits som ”Hit me hard”, ”Toccata del terrore” eller ”My time” har NOISUF X gjort sig ett namn inom den elektroniska musiken och är idag väldigt populära bland alternativa dj:s idag.
X-Fusion’s sidoprojekt NOISUF X musik är kall och hopplös med hårda distade beats, experimentella ljud och tunga sekvenser. Vi är otroligt glada och stolta över att presentera NOISUF X på vår scen. Hårdare och tyngre än så här blir det knappt!

“Once upon a time… the story of NOISUF-X had begun…
..exactly in 1988 when X-FUSION used his legendary C64 for combining electronic sounds with organ-sequences and vinyl-elements.Two years later his C64 was detached by Amiga 500, developing to 4 tracks and 8 bit. The first project was born, but the way that had to be gone until NOISUF-X came into being should be long.
During the next years X-Fusion created 10 albums by his own without a real deal. He extended his equipment over and over again and even got several gigs at Techno-parties such as the Innovation Rave (Fantasy/Dülmen) where he showed his abilities live in front of almost 2000 fans. X-FUSION´s style of music evolved into the style of Techno/Acid/House just to the year 2000, when his first tracks including vocals were produced.
Finally his hard work that changed into EBM sound at the end got appreciated by Indie-Label DARK DIMENSIONS/SCANNER, where he signed a contract and his first album „DIAL D FOR DEMONS“ was released. On exactly this release a track appeared that gave NOISUF-X a basis for its existence by its title.
The idea the homonymous side-project NOISUF-X was born”

www.noisuf-x.com
www.youtube.com/watch?v=Nc28iLrd7fo&feature=related
www.youtube.com/watch?v=j0V1988IORs

Klubb [re]form är en klubb som riktar in sig på hård elektronisk, industriell och hard-core alternativ klubbmusik och en del elektro, med fokus på nyare musik – vi är ingen retro-klubb! Men en del favoriter kommer ni ändå att få höra.

Visuella effekter: Radek

Datum: 20 april
Tid: 23–03 (bandet på scen ca 00.00)
Plats: Inkonst
Entré: 110:-
Ålder: 18 år

.

Comments are closed.